Mercedes G

Старецот што одби да остарее

Објавено на 24 јануари 2018 година

Автомобилска сегашност и минато знаат за повеќе примери кога одредени модели одбиваат да остарат - Mercedes G-класа е еден од нив. Но ако за сите други кога ќе се појавеше нова генерација се коментираше дека е премногу слична на дотогашната, ова кај G-класата како да изостана. Луѓето едноставно ја прифатија таква каква е. А каква е, можете да ја разгледате во оваа фото-галерија.

клучни зборови: фото галерии, Mercedes G

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 34

    повеќе

Видео на денот

  • Aurus 41231SB Кортеж

    Претседателската лимузина на Путин

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 71,50
еуросупер 98 73,50
еуродизел Д5 63,00
биодизел Б6 63,50
течен нафтен гас 31,50
метан 33,00

Фото галерии