Прилепскиот супер Golf се продаде!

Објавено на 2 јуни 2015 година

Толку беше. Дојсе од немацка скрос зацуван, а моторо ракета кој нема рецено непалам запали и го однесе во гаражата на среќниот купувач кој дојде оци воци да го види и да се договори за пазаро со како без да сигра дрндупка. Жал ни е што задоцнивте - огласот за прилепскиот супер Golf веќе го нема! Што пропуштивте, можете да видите од нашиот скриншот.

клучни зборови: Македонија

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 35

    повеќе

Видео на денот

  • Aurus 41231SB Кортеж

    Претседателската лимузина на Путин

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 71,50
еуросупер 98 73,50
еуродизел Д5 63,00
биодизел Б6 63,50
течен нафтен гас 31,50
метан 33,00

Фото галерии