Mercedes X

Почеток на нова ера

Објавено на 19 јули 2017 година

Дојде и тој момент - се појави сериската Mercedes X-класа. Германците велат дека ова е почеток на нова ера. Ние велиме дека не оставија ниту еден пазарен сегмент непокриен со сенката што ја фрла трикраката ѕвезда. Некои пак потсетуваат дека ова е „преоблечен" Nissan Navara. Но облеката го прави човекот, нели?! Колку навистина е така нека потврди оваа сеопфатна фото-галерија.

клучни зборови: фото галерии, Mercedes

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 34

    повеќе

Видео на денот

  • Aurus 41231SB Кортеж

    Претседателската лимузина на Путин

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 71,50
еуросупер 98 73,50
еуродизел Д5 63,00
биодизел Б6 63,50
течен нафтен гас 31,50
метан 33,00

Фото галерии