Кога снег ќе ја окове Босна…

Објавено на 1 март 2018 година

Лудак или врвен мајстор - погледнете го видеото и проценете сами. Но што и да е, не можеше да одолее на снегот кој ја зафати Босна и неисчистениот пат на планината Мајевица недалеку од Тузла. Демонстрацијата на неговите возачки вештини за кои мора да признаеме дека се на скандинавско ниво сепак е опасна, многу опасна работа која не треба да се прави дури ни кога патот е затворен за сообраќај, како што е во случајов.

 

Видео

клучни зборови: видео на денот

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 37

    повеќе

Видео на денот

  • BMW X5

    Поголем, полуксузен, поатрактивен

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 73,50
еуросупер 98 75,50
еуродизел Д5 65,00
биодизел Б6 65,50
течен нафтен гас 32,50
метан 33,00

Фото галерии