Bugatti Divo

Bugatti Divo (92 фотографии во живо од Париз)

Изгледа спектакуларно!
Објавено на 2 октомври 2018 година

Вреди ли навистина Bugatti Divo двојно повеќе од Chiron? Тоа е прашањето што веќе неколку месеци ја мачи автомобилската јавност. Затоа и со нетрпение се очекуваше моментот кога ќе може да се погледне во живо ѕверката од 5 милиони евра. Одговор на ова прашање сепак ќе можат да дадат само оние кои во душата го познаваат Chiron и останатите такви супер-хипер-ултра-автомобили. Ние можеме само да кажеме дека Divo навистина изгледа спектакуларно, во што можете да се уверите од нашата фото-галерија.

клучни зборови: новитети, фото галерии, Bugatti Divo

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 2

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 74,50
еуросупер 98 76,50
еуродизел Д5 69,00
биодизел Б6 69,50
течен нафтен гас 38,00
метан 38,00

Фото галерии

 • Bugatti Divo

  Изгледа спектакуларно!

  повеќе