ул. Веселин Маслеша 1/1-9
1000 Скопје, Македонија

тел: (02) 322 4431

e-mail: info@avtomagazin.com.mk


Редакција:

Крумислав Барзов

Зоран Коцев


Соработници:

Валентин Станеску

Д-р Горан Рафајловскисите права задржани ©2018

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 30

    повеќе

Видео на денот

  • Блиндиран Mercedes

    Директорот зад воланот, а...

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 68,00
еуросупер 98 69,50
еуродизел Д5 60,00
биодизел Б6 60,50
течен нафтен гас 30,00
метан 32,00

Фото галерии