» Mercedes G :: Старецот што одби да остарее


Mercedes G

Старецот што одби да остарее

Објавено на 24 јануари 2018 година

Автомобилска сегашност и минато знаат за повеќе примери кога одредени модели одбиваат да остарат - Mercedes G-класа е еден од нив. Но ако за сите други кога ќе се појавеше нова генерација се коментираше дека е премногу слична на дотогашната, ова кај G-класата како да изостана. Луѓето едноставно ја прифатија таква каква е. А каква е, можете да ја разгледате во оваа фото-галерија.

клучни зборови: фото галерии, Mercedes G

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 21

    повеќе

Видео на денот

  • Fisker EMotion

    Ех Тесла, Тесла…

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 68,00
еуросупер 98 69,50
еуродизел Д5 59,50
биодизел Б6 60,00
течен нафтен гас 32,00
метан 32,00

Фото галерии