» Mercedes X-Class :: Почеток на нова ера


Mercedes X

Почеток на нова ера

Објавено на 19 јули 2017 година

Дојде и тој момент - се појави сериската Mercedes X-класа. Германците велат дека ова е почеток на нова ера. Ние велиме дека не оставија ниту еден пазарен сегмент непокриен со сенката што ја фрла трикраката ѕвезда. Некои пак потсетуваат дека ова е „преоблечен" Nissan Navara. Но облеката го прави човекот, нели?! Колку навистина е така нека потврди оваа сеопфатна фото-галерија.

клучни зборови: фото галерии, Mercedes

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 21

    повеќе

Видео на денот

  • Fisker EMotion

    Ех Тесла, Тесла…

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 68,00
еуросупер 98 69,50
еуродизел Д5 59,50
биодизел Б6 60,00
течен нафтен гас 32,00
метан 32,00

Фото галерии