Кога снег ќе ја окове Босна…

Објавено на 1 март 2018 година

Лудак или врвен мајстор - погледнете го видеото и проценете сами. Но што и да е, не можеше да одолее на снегот кој ја зафати Босна и неисчистениот пат на планината Мајевица недалеку од Тузла. Демонстрацијата на неговите возачки вештини за кои мора да признаеме дека се на скандинавско ниво сепак е опасна, многу опасна работа која не треба да се прави дури ни кога патот е затворен за сообраќај, како што е во случајов.

 

Видео

клучни зборови: видео на денот

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 25

    повеќе

Видео на денот

  • Fisker EMotion

    Ех Тесла, Тесла…

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 65,50
еуросупер 98 67,50
еуродизел Д5 57,50
биодизел Б6 58,00
течен нафтен гас 30,00
метан 32,00

Фото галерии