» Шаман 8х8 :: Чудовиште со осум нозе


Shaman

Чудовиште со осум нозе

Објавено на 15 декември 2017 година

Русија фасцинира во секој поглед - со зимата и генерално суровоста на природата, но и подготвеноста на човекот да се справи со неа. Доказ е ова руско чудовиште со осум нозе наречено Шаман 8х8, способно за нешта кои тешко се опишуваат. Затоа нема да трошиме зборови туку ќе ве поканиме да го погледнете видеото со кое компанијата Авторос од Москва ни го претставува.

Видео

клучни зборови: видео на денот, Shaman

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин ви посакува

  Среќна нова 2018 година!

  повеќе

Видео на денот

 • Fisker EMotion

  Ех Тесла, Тесла…

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 66,50
еуросупер 98 68,50
еуродизел Д5 59,50
биодизел Б6 60,00
течен нафтен гас 33,00
метан 32,00

Фото галерии

 • Aston Martin Vantage

  Распродадено!

  повеќе