» about-us

ул. Веселин Маслеша 1/1-9
1000 Скопје, Македонија

тел: (02) 322 4431

e-mail: info@avtomagazin.com.mk


Редакција:

Крумислав Барзов

Зоран Коцев


Соработници:

Валентин Станескусите права задржани ©2017

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 22, епизода 8

  повеќе

Видео на денот

 • Citroen C4 Cactus

  Единствен карактер

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 66,50
еуросупер 98 68,50
еуродизел Д5 54,00
биодизел Б6 54,50
течен нафтен гас 32,00
метан 32,00

Фото галерии

 • Polestar 1

  Како прво, да го разгледаме

  повеќе